polski
english
русский
O firmie
Skup maszyn masarskich
Warunki sprzedaży
Kontakt
Najnowsze maszyny w ofercie
Używane maszyny masarskie
Nowe maszyny masarskie
Archiwum
Używane maszyny masarskie
Obróbka mechaniczna mięsa
Masownice próżniowe
Mieszałki
Nastrzykiwarki / Nacinarki
Wilki masarskie
Separatory
Nadziewarki / Dzielarki do parówek
Formierki / Panierownice
Kostkownice
Kutry masarskie
Skórowaczki / Odbłaniarki
Krajalnice / Gilotyny do mięsa mrożonego
Obróbka termiczna mięsa
Komory wędzarniczo-parzelnicze
Komory dojrzewalnicze
Kotły warzelne / Patelnie
Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy
Grille
Wytwornice pary
Autoklawy / Blanszowniki
Ubojnie i wyposażenie
Ubojnie i wyposażenie
Maszyny do uboju i obróbki drobiu
Piły / Cęgi
Stoły rozbiorowe
Higiena, pakowanie i transport
Technika higieniczna
Tunele do obkurczu i osuszania
Pakowaczki
Transportery / Podajniki
Wagi / Wywrotnice
Wózki wędzarnicze / Cymbry
Podnośniki słupowe
Detektory metalu
Klipsownice
Myjki
Chłodnictwo
Chłodnictwo
Wytwornice lodu
Linie
Linie
Inne maszyny
Agregaty prądotwórcze
Inne maszyny masarskie
Piekarnicze
Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy
Piec z szamotem Winkler Wachtel Piccolo II-2
Piec piekarniczy obrotowy Fessmann BK2
Piec konwekcyjno-parowy RM Gastro RP
Piec Kuppersbusch KEG 0087
Piec Hackman Metos MD 20
Piekarnik Wiesheu M8E2IS600
Piec Elro PM-0
Piec do pizzy Miwe
Piec przelotowy Heat and Control 25.21
Piekarnik Hobart CSD-1012E
Piec konwekcyjno-parowy Salvis AG SCS 1/1 SH Plus 750123
Kuchenka z piekarnikiem Krefft
Poprzednia
1
2
3
Następna