Piec konwekcyjno-parowy RM Gastro RP

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy
Wysokość 1350 mm
Szerokość 950 mm
Długość 1200 mm
Waga 210 kg
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Moc całkowita 35 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Ilość komór 1 szt
Ilość półek GN (12x) 540 mm x 650 mm GN (530 mm x 325 mm)
Wymiary wózka (2x) 1250 x 650 x 930 mm

Opis

Piec RM GASTRO RP posiada w standardzie wózek z prowadnicami. Obsługę ułatwia dotykowy panel sterowania z programami pieczenia i gotowania. Otwieranie drzwi jest dwustopniowe. Urządzenie posiada 1-punktową sondę i prysznic. Mieści 12 blach. Jego mycie jest automatyczne.
Piec umożliwia wykonanie wszystkich rodzajów termicznej obróbki żywności, takich jak pieczenie, smażenie, grillowanie, duszenie, pieczenie na parze, pieczenie w niskich temperaturach przez noc. Wykonany jest ze stali nierdzewnej z powłoką o podwyższonej trwałości.

Specyfikacja:

Producent: RM Gastro
Model: RP
Typ: Piec konwekcyjno-parowy
Wymiary: 1350 x 950 x 1200 ( mm )
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Moc: 35 kW
Ilość komór: 1
Ilość półek: 12
Waga: 210 kg
Materiał: Stal nierdzewna, kwasoodporna

Zapytaj o to urządzenie