Piec konwekcyjno-parowy RM Gastro RP
Parametry techniczne
Kategoria | Używane maszyny masarskie |
Podkategoria | Obróbka termiczna mięsa |
Rodzaj | Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy |
Wysokość | 1350 mm |
Szerokość | 950 mm |
Długość | 1200 mm |
Waga | 210 kg |
Zasilanie | Elektryczne: 400V 50Hz 3N |
Moc całkowita | 35 kW |
Główny materiał | Stal nierdzewna, kwasoodporna |
Ilość komór | 1 szt |
Ilość półek GN | (12x) 540 mm x 650 mm GN (530 mm x 325 mm) |
Wymiary wózka | (2x) 1250 x 650 x 930 mm |
Opis
Piec RM GASTRO RP posiada w standardzie wózek z prowadnicami. Obsługę ułatwia dotykowy panel sterowania z programami pieczenia i gotowania. Otwieranie drzwi jest dwustopniowe. Urządzenie posiada 1-punktową sondę i prysznic. Mieści 12 blach. Jego mycie jest automatyczne.
Piec umożliwia wykonanie wszystkich rodzajów termicznej obróbki żywności, takich jak pieczenie, smażenie, grillowanie, duszenie, pieczenie na parze, pieczenie w niskich temperaturach przez noc. Wykonany jest ze stali nierdzewnej z powłoką o podwyższonej trwałości.
Specyfikacja:
Producent: RM Gastro
Model: RP
Typ: Piec konwekcyjno-parowy
Wymiary: 1350 x 950 x 1200 ( mm )
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Moc: 35 kW
Ilość komór: 1
Ilość półek: 12
Waga: 210 kg
Materiał: Stal nierdzewna, kwasoodporna