Wiązałka do szynki Wiegand
Parametry techniczne
Kategoria | Używane maszyny masarskie |
Podkategoria | Obróbka mechaniczna mięsa |
Rodzaj | Nadziewarki / Dzielarki do parówek |
Wysokość | 1350 mm |
Szerokość | 600 mm |
Długość | 700 mm |
Zasilanie | Elektryczne |
Główny materiał | Stal nierdzewna, kwasoodporna |
Czas realizacji zamówienia | 2-3 tygodnie |
Opis
Wiązałka do szynki Wiegand
Dzięki temu urządzeniu zaprezentujesz swoje wyroby w sposób profesjonalny i apetyczny dzięki profesjonalnemu urządzeniu do wiązania szynek. Zastąp wiązania ręczne - automatycznym.
Urządzenie to nic innego - jak tunel do sznurowania / wiązania produktu mięsnego, jakim jest szynka. Wiązałka ma szerokie zastosowanie - wiąże mięsa niezależnie od jego rodzaju, może też wiązać mięsa z nadzieniem lub bez. Urządzenie jest bardzo dokładne i gwarantuje wysoką jakość produktu
zapewniając mięśniom bardzo atrakcyjny wygląd niezależnie od regularności kawałków.
Zaletą urządzenia min jest to, że po każdej pętli możemy porcjować mięso bez rozłączania
ciągłości sznurka ( wiązania ). Efekt jest taki, że mięso nie rozpada się na kawałki.
Specyfikacja:
Marka: WIEGAND
Typ: Wiązałka
Wymiary: 1350 x 600 x 700 ( mm )
Zasilanie: Elektryczne
Średnica otworu: Ø 290 mm
Materiał: Stal nierdzewna / kwasoodporna