Wiązałka do szynki Wiegand

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka mechaniczna mięsa
Rodzaj Nadziewarki / Dzielarki do parówek
Wysokość 1350 mm
Szerokość 600 mm
Długość 700 mm
Zasilanie Elektryczne
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Czas realizacji zamówienia 2-3 tygodnie

Opis

Wiązałka do szynki Wiegand

Dzięki temu urządzeniu zaprezentujesz swoje wyroby w sposób profesjonalny i apetyczny dzięki profesjonalnemu urządzeniu do wiązania szynek. Zastąp wiązania ręczne - automatycznym.

Urządzenie to nic innego - jak tunel do sznurowania / wiązania produktu mięsnego, jakim jest szynka. Wiązałka ma szerokie zastosowanie - wiąże mięsa niezależnie od jego rodzaju, może też wiązać mięsa z nadzieniem lub bez. Urządzenie jest bardzo dokładne i gwarantuje wysoką jakość produktu
zapewniając mięśniom bardzo atrakcyjny wygląd niezależnie od regularności kawałków.
Zaletą urządzenia min jest to, że po każdej pętli możemy porcjować mięso bez rozłączania
ciągłości sznurka ( wiązania ). Efekt jest taki, że mięso nie rozpada się na kawałki.

Specyfikacja:

Marka: WIEGAND
Typ: Wiązałka
Wymiary: 1350 x 600 x 700 ( mm )
Zasilanie: Elektryczne
Średnica otworu: Ø 290 mm
Materiał: Stal nierdzewna / kwasoodporna

Zapytaj o to urządzenie