Przelotowy piec do pizzy Sveba-Dahlén TP22

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy
Wysokość 1690 mm
Szerokość 1075 mm
Długość 1850 mm
Waga 475 kg
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Moc całkowita 36 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Ilość półek GN 2 ( 900 mm ) GN (530 mm x 325 mm)
Maksymalna temperatura 400 C

Opis

Piec TP jest przeznaczony do pracy w temperaturach do 400°C. Jego wysoka pojemność
umożliwia upieczenie np. do 500 pizz na godzinę w zależności od
czas pieczenia. Pizze są szybko pieczone, zachowują cały swój smak i uzyskują chrupiącą skórkę
bez wysychania nadzienia. Ten wynik osiąga się dzięki wykorzystaniu wyłącznie ciepła w podczerwieni i unikaniu stosowania wentylatorów.

Specyfikacja :

Producent : Sveba-Dahlén
Model : TP22
Wymiary : 1690 x 1075 x 1850 ( mm )
Zasilanie : 400V 50Hz 3N
Moc : 36 kW
Ilość półek : 2x (900 mm)
Maksymalna temperatura : 400°C
Czas pieczenia : 2-15 min
Waga : 475 kg
Materiał : Stal nierdzewna, kwasoodporna

Załączniki

Zapytaj o to urządzenie