Przelotowy piec do pizzy Sveba-Dahlén TP22
Parametry techniczne
Kategoria | Używane maszyny masarskie |
Podkategoria | Obróbka termiczna mięsa |
Rodzaj | Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy |
Wysokość | 1690 mm |
Szerokość | 1075 mm |
Długość | 1850 mm |
Waga | 475 kg |
Zasilanie | Elektryczne: 400V 50Hz 3N |
Moc całkowita | 36 kW |
Główny materiał | Stal nierdzewna, kwasoodporna |
Ilość półek GN | 2 ( 900 mm ) GN (530 mm x 325 mm) |
Maksymalna temperatura | 400 C |
Opis
Piec TP jest przeznaczony do pracy w temperaturach do 400°C. Jego wysoka pojemność
umożliwia upieczenie np. do 500 pizz na godzinę w zależności od
czas pieczenia. Pizze są szybko pieczone, zachowują cały swój smak i uzyskują chrupiącą skórkę
bez wysychania nadzienia. Ten wynik osiąga się dzięki wykorzystaniu wyłącznie ciepła w podczerwieni i unikaniu stosowania wentylatorów.
Specyfikacja :
Producent : Sveba-Dahlén
Model : TP22
Wymiary : 1690 x 1075 x 1850 ( mm )
Zasilanie : 400V 50Hz 3N
Moc : 36 kW
Ilość półek : 2x (900 mm)
Maksymalna temperatura : 400°C
Czas pieczenia : 2-15 min
Waga : 475 kg
Materiał : Stal nierdzewna, kwasoodporna
Załączniki
Zapytaj o to urządzenie