Piekarnik Eloma
Parametry techniczne
Kategoria | Używane maszyny masarskie |
Podkategoria | Obróbka termiczna mięsa |
Rodzaj | Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy |
Wysokość | 1850 mm |
Szerokość | 1250 mm |
Długość | 1000 mm |
Zasilanie | Elektryczne: 400V 50Hz 3N |
Główny materiał | Stal nierdzewna, kwasoodporna |
Zasilanie | Elektryczne |
Wymiary wózka | 740 x 630 x 1350 mm |
Maksymalna temperatura | 300 C |
Opis
Piekarnik ELOMA to urządzenie niezbędne w zastosowaniach gastronomicznych.
Maszyna jest jedno wózkowa ( 740 x 630 x 1350 mm) zasilana elektrycznie.
Piekarnik osiąga temperaturę maksymalną do 300°C. Znajdzie on szerokie zastosowanie w gastronomii szczególnie tam gdzie przygotowywanych jest kilka posiłków w jednym czasie.
Pozwoli on zaoszczędzić czas i energię. Wykonany jest ze stali nierdzewnej.
Specyfikacja:
Producent: ELOMA
Model: 300
Typ: Piekarnik / piec do pizzy
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Wymiary wózka: 740 x 630 x 1350 ( mm )
Maksymalna temperatura: 300 °C
Materiał: Stal nierdzewna
Zapytaj o to urządzenie