Piec z szamotem na 3 komory Basag

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy
Wysokość 1750 mm
Szerokość 960 mm
Długość 1150 mm
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Moc całkowita 6 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Czas realizacji zamówienia 2-3 tygodnie
Ilość komór 3 szt

Opis

Piec konwekcyjno-parowy który powinien być wyposażeniem każdej profesjonalnej kuchni.

Urządzenie posiada trzy niezależne od siebie komory pieczenia. Urządzenie wyposażone w garownię o pojemności czterech półek. Urządzeniem steruje elektroniczny programator gdzie monitorujemy min. czas i temperaturę. Komory pieczenia działają niezależnie i możemy je wykorzystać do pieczenia np: pizzy, bułeczek itp produktów piekarniczych.


Specyfikacja:

Marka: BASAG
Typ: Piekarnik konwekcyjno-parowy / piec do pizzy
Wymiary: 1750 x 960 x 1150 ( mm )
Wymiary podziałów: 700 x 540 ( mm )
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Ilość komór: 3
Garownia: 4 półki
Piekarnik: 5 półek

Zapytaj o to urządzenie