Piec Wiesheu EBO 1-64

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy
Wysokość 2350 mm
Szerokość 960 mm
Długość 1000 mm
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Czas realizacji zamówienia 2-3 tygodnie
Ilość komór 3 szt
Ilość półek GN 600x400 GN (530 mm x 325 mm)

Opis

Modułowy piec piekarniczo - cukierniczy firmy WIESHEU jest klasycznym urządzeniem z nowoczesnymi rozwiązaniami pośród liderów na rynku. Piece firmy WIESHEU są elastyczne i energooszczędne. Jest to idealne rozwiązanie bez którego żadna piekania nie może się obejść.
Przy niskich kosztach eksploatacji możemy uzyskać wysoki wynik poprzez wydajność pieca firmy WIESHEU. Prezentowany egzemplarz to EBO 1-64 który posiada 3 systemy do pieczenia pizzy, 1 uniwersalny system konwektorowy trzy półkowy np: do wypieku pieczywa oraz 1 system zwany garownią. Piec wypełniony jest cegłą szamotową.

Specyfikacja:

Marka: WIESHEU
Model: EBO 1-64
Typ: Piekarnik komorowy / piece do pizzy
Wymiary: 2350 x 960 x 1000 ( mm )
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Ilość półek piekarnika: 3
Ilość półek w garowni: 10
Wymiary półek: 600 x 400 mm
Materiał: Stal nierdzewna

Zapytaj o to urządzenie