Piec piekarniczy obrotowy Pekmont PPO-1e
Parametry techniczne
Kategoria | Używane maszyny masarskie |
Podkategoria | Obróbka termiczna mięsa |
Rodzaj | Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy |
Wysokość | 2700 mm |
Szerokość | 1700 mm |
Długość | 2200 mm |
Waga | 1300 kg |
Zasilanie | Elektryczne: 400V 50Hz 3N |
Wydajność | 350 kg/h |
Moc całkowita | 56,2 kW |
Główny materiał | Stal nierdzewna, kwasoodporna |
Ilość komór | 1 szt |
Wymiary wózka | 1000 x 1000 x 2000 mm |
Maksymalna temperatura | 250 C |
Opis
- Wymuszona cyrkulacja powietrza w układzie zamkniętym
- Powietrze ogrzewane maksymalnie do 250˚C
- Kontrolowana zmiana wilgotności powietrza ogrzewanego.
- W pełni automatyczne sterowanie przebiegiem procesów technologicznych
- Piec przystosowany do załadunku przy użyciu wózka o maksymalnych wymiarach zewnętrznych: 1000 x 1000 x 2000 (mm)
- Równomierność pieczenia zapewniona przez stały obrót wózka w kierunku przeciwnym do przepływu powierza
- Szyba w drzwiach oraz oświetlone wnętrze pieca umożliwia wizualne kontrolowanie przez obsługującego przebiegu procesu technologicznego
Zapytaj o to urządzenie