Piec konwekcyjno - parowy Hobart CSDUC 2012 LAE-KK
Parametry techniczne
Kategoria | Używane maszyny masarskie |
Podkategoria | Obróbka termiczna mięsa |
Rodzaj | Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy |
Wysokość | 1790 mm |
Szerokość | 900 mm |
Długość | 850 mm |
Zasilanie | Elektryczne: 400V 50Hz 3N |
Moc całkowita | 36 kW |
Główny materiał | Stal nierdzewna, kwasoodporna |
Czas realizacji zamówienia | dostępne na magazynie |
Ilość komór | 1 szt |
Ilość półek GN | 20 GN (530 mm x 325 mm) |
Zasilanie | Elektryczne |
Maksymalna temperatura | 300 C |
Opis
Piec konwekcyjno - parowy HOBART jest niezbędny w wyposażeniu każdego zaplecza restauracyjnego. Piec pozwala na przygotowanie kliku potraw w jednym czasie co pozwala zaoszczędzić czas i zużycie energii. Piece HOBART cechuje wysoka wydajność i niezawodność. Prezentowany model zasilany jest elektrycznie łączną mocą 36 kW, posiada 20 półek GN co zwiększa jego produktywność i zakres zastosowania.
Piec jest wykonany ze stali nierdzewnej co zapewnia najwyższy stopień higieny i jakości wykonania. Łatwy w obsłudze za pomocą panelu kontrolnego gdzie programujemy cały proces.
Specyfikacja:
Producent: HOBART
Model : CSDUC 2012 LAE-KK
Typ: Piec konwekcyjno-parowy / piec do pizzy
Wymiary: 1790 x 900 x 850 ( mm )
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Moc: 36kW
Regulacja pary: Tak , od 5 - 50 %
Automatyczny odpowietrznik: Tak
Ilość półek GN: 20
Materiał: Stal nierdzewna