Linia do produkcji ravioli Dominioni

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Linie
Rodzaj Linie
Wysokość 2000 mm
Szerokość 3600 mm
Długość 4200 mm
Waga 8000 kg
Wydajność 400-800 kg/h
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Moc całkowita 36 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Czas realizacji zamówienia dostępne na magazynie
Szerokość taśmy 540 mm

Opis

Prezentowana linia do produkcji ravioli firmy DOMINIONI osiąga wydajność produkcyjną
od 3600 do 6900 szt / godzinę - w zależności od wielkości produktu.

Urządzenia Dominioni zostały zaprojektowane z myślą o małych i dużych zakładach produkcyjnych. Linia maszyn może produkować rożnego rodzaju formy z ciast, dzięki wymiennym matrycom. W urządzeniach zastosowano dwa rodzaje pojedynczych rolek pomiarowych. Linia wyposażona jest także w system ciągłego dozowania / nabijania powstałej formy. Połączenie zaworu obrotowego z tłokiem do napełniania zapewnia wysoką dokładność i precyzję w dozowaniu nadzienia, przez co czemu unikamy problemu wycieku lub przepełnienia.
Cała linia produkcyjna została wykonana ze stali nierdzewnej i elementów kwasoodpornych.

Skład Linii Toresani:

1). Mieszałka ciasta TORESANI 700 l
- Wymiar maszyny: 2400 x 5000 mm
- Wymiar komory: 2000 x 400 x 500 ( dł, gł, szer )

2). Podest - konstrukcja nośna na słupach, podestem pod mieszałkę o wymiarach :
- 2200 x 2300 x 1500 ( + 200mm słup ) (szer, dł, wys)

3). 2x transporter podający ciasto do rozwałkowywaczek
4). 3x rozwałkowywaczki ciasta TORESANI mod. S550
5). 3x sztancarek do Ravioli TORESANI MR540
6). Transporter odbierający dwu poziomowy o wymiarch
- Długość 5000 mm ( 2500 mm X 2 )
- Wymiar taśmy 300 mm
7). Skrzynia sterująca z zabezpieczeniami
8). Matryce i części zapasowe

Zapytaj o to urządzenie