Krajalnica automatyczna z odkładem Bizerba VS 12 D

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka mechaniczna mięsa
Rodzaj Krajalnice / Gilotyny do mięsa mrożonego

Opis

Krajalnica BIZERBA VS12D idealnie sprawdzi się w krojeniu kiełbasy, szynki, boczku, mięsa pieczonego, wędzonego i gotowanego, a także żółtego sera.
Krajalnica jest idealnym rozwiązaniem dla zakładów mięsnych, handlu spożywczego, sieci cateringowych, a także zapleczy gastronomicznych. Maszyna pracuje w trybie automatycznym i ręcznym. BIZERBA VS 12 D oferuje pakiet programów krojenia:

- Układanie na płasko w trzech rzędach wzdłuż lub w poprzek
- Układanie w stos plasterków jednego produktu
- Układanie w podwójny stos plasterków jednego produktu do 4 stosów jeden za drugim
- Serwowanie na stole bądź okrągłym talerzu (w gwiazdy i rozety)

Specyfikacja:
Producent: BIZERBA
Model: VS 12 D
Typ: Krajalnica stołowa
Powierzchnia ustawienia: 520 x 433 mm
Maksymalne wymiary: 744 x 941 x 536 mm
Średnica noża: 330mm/13,0"
Ustawienia grubości krojenia: TAK
- płynne, bez odkładu 0-24mm /0-0,9"
- płynne, z odkładem 0,5 - 8 mm / 0,02 - 0,3”
- krojenie cienkich plasterków 0 - 3 mm / 0 - 0,1”

Załączniki

Zapytaj o to urządzenie