Kotleciarka MAGA

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka mechaniczna mięsa
Rodzaj Formierki / Panierownice
Wysokość 700 mm
Szerokość 460 mm
Długość 600 mm
Waga 120 kg
Moc całkowita 1,5 kW

Opis

Półautomatyczna prasa do mięsa MAGA pozwala wyeliminować ręczną pracę polegającą na rozbijaniu mięsa do takich dań jak rolady, kotlety, steki, burgery czy bitki. Unikalna konstrukcja i precyzja wykonania umożliwia płynne i dokładne ustawienie grubości porcji (od 0,5 do 30 mm), dzięki czemu mięso zostaje rozbite równomiernie a przygotowane kawałki są delikatne i soczyste. Urządzenie sprawdza się również w formowaniu wegetariańskich burgerów czy kulek pizzy. Dzięki wysokiej wydajności do 800 porcji na godzinę oraz wykonaniu z najwyższej jakości materiałów prasa MAGA ma zastosowanie w automatyzacji i optymalizacji procesów zarówno w gastronomii, jak i w przemyśle - w zakładach przetwórstwa spożywczego czy firmach cateringowych.

Płynna regulacja grubości rozbicia (od 0.5 mm do 30 mm)
4-poziomowy system zabezpieczeń pracy
Szybka instalacja na blacie roboczym lub dedykowanej podstawie
Możliwość mycia tac roboczych w zmywarce

Załączniki

Zapytaj o to urządzenie