Komora wędzarniczo-parzelnicza / piekarnicza Maurer

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Komory wędzarniczo-parzelnicze
Wysokość 3200 mm
Szerokość 1600 mm
Długość 7250 mm
Zasilanie Elektryczne
Moc całkowita 30/78 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Ilość wózków 1 szt.
Wózek standardowy (Dł. 1000 mm x Szer. 1000 mm x Wys. 2000 mm) Nie
Wymiary wózka niestandardowego 1000 x 1000 x 1800 ( Szer. mm x Dł. mm x Wys. mm )
Funkcje komory Suszenie i wędzenie
Funkcje komory Wędzenie tylko dymem
Funkcje komory Parzenie
Funkcje komory Przewietrzanie

Opis

Dostępne 4 szt.

Zapytaj o to urządzenie