Komora wędzarniczo-parzelnicza Bastra Bastramat 951 C

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Komory wędzarniczo-parzelnicze
Wysokość 2000 mm
Szerokość 1550 mm
Długość 1200 mm
Waga 500 kg
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Moc całkowita 20 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Czas realizacji zamówienia dostępne na magazynie
Zasilanie komory Elektryczne
Typ dymogeneratora Wbudowany w drzwi komory, na zrąbki
Ilość wózków 1 szt.
Wózek standardowy (Dł. 1000 mm x Szer. 1000 mm x Wys. 2000 mm) Nie
Wymiary wózka niestandardowego 850 x 750 x 1400 ( Szer. mm x Dł. mm x Wys. mm )
Funkcje komory Suszenie i wędzenie
Funkcje komory Wędzenie tylko dymem
Funkcje komory Parzenie
Funkcje komory Przewietrzanie

Opis

Komora świeżo po dużym serwisie, przygotowana do pracy.
Nowy sterownik dotykowy Mikster.
W zestawie komplet zapasowych grzałek, dwa wózki oraz dwie siatki do wędzenia serów lub ryb.

Wymiary: 1550 x 1200 x 2000 mm
Waga: 500 kg
Zasilanie elektryczne: 400V 50Hz 3N
Moc całkowita: 20 kW
Główny materiał: stal nierdzewna, kwasoodporna
Zasilanie komory: elektryczne
Typ dymogeneratora: wbudowany w drzwi komory, na zrębki
Ilość wózków 1 szt.
Wymiary wózka: 850 x 750 x 1400 mm
Funkcje komory: suszenie, wędzenie, parzenie, przewietrzanie, mycie.

Zapytaj o to urządzenie