Komora dojrzewalnicza Schroter
Parametry techniczne
| Kategoria | Używane maszyny masarskie |
| Podkategoria | Obróbka termiczna mięsa |
| Rodzaj | Komory dojrzewalnicze |
| Wysokość | 2370 mm |
| Szerokość | 1650 mm |
| Długość | 1270 mm |
| Zasilanie | Elektryczne: 400V 50Hz 3N |
| Moc całkowita | 52 kW |
| Główny materiał | Stal nierdzewna, kwasoodporna |
| Wsad | 50-60 wózków wędzarniczych |
| Dojrzewanie | Z dymem |
Opis
Komora klimatyzacyjno-dojrzewalnicza firmy SCHROTER wykorzystywana jest w przemyśle mięsnym, jak i spożywczym do przeprowadzania procesu dojrzewania min serów, wędlin oraz mięs.
W szczelnie zamkniętym pomieszczeniu podzespoły dojrzewalni utrzymują stałą cyrkulację powietrza, jego temperaturę, a także wilgotność.
Specyfikacja:
Marka: SCHROTER
Wymiary: 2370 x 1270 x 1650 mm
Moc chłodzenia: 52 kW dla - 5 °C
Czynnik chłodniczy: R404
Ciśnienie: 6 bar
Wydajność: 30 l / min
Użycie pary: 250 kp/ h
Wsad wózków: 50 - 60
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Zapytaj o to urządzenie
