Komora dojrzewalnicza Schroter

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Komory dojrzewalnicze
Wysokość 2370 mm
Szerokość 1650 mm
Długość 1270 mm
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Moc całkowita 52 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Wsad 50-60 wózków wędzarniczych
Dojrzewanie Z dymem

Opis

Komora klimatyzacyjno-dojrzewalnicza firmy SCHROTER wykorzystywana jest w przemyśle mięsnym, jak i spożywczym do przeprowadzania procesu dojrzewania min serów, wędlin oraz mięs.
W szczelnie zamkniętym pomieszczeniu podzespoły dojrzewalni utrzymują stałą cyrkulację powietrza, jego temperaturę, a także wilgotność.

Specyfikacja:

Marka: SCHROTER
Wymiary: 2370 x 1270 x 1650 mm
Moc chłodzenia: 52 kW dla - 5 °C
Czynnik chłodniczy: R404
Ciśnienie: 6 bar
Wydajność: 30 l / min
Użycie pary: 250 kp/ h
Wsad wózków: 50 - 60
Zasilanie: 400V 50Hz 3N

Zapytaj o to urządzenie