Kocioł Mauting VVM600.E
Parametry techniczne
Kategoria | Używane maszyny masarskie |
Podkategoria | Obróbka termiczna mięsa |
Rodzaj | Kotły warzelne / Patelnie |
Wysokość | 1000 mm |
Szerokość | 1250 mm |
Długość | 1700 mm |
Pojemność | 600 l |
Zasilanie | Elektryczne: 400V 50Hz 3N |
Moc całkowita | 28/52 kW |
Główny materiał | Stal nierdzewna, kwasoodporna |
Wymiary zbiornika | 450 x 900 x 1400 (Gł. mm x Szer. mm x Dł. mm) |
Opis
Kocioł do gotowania MAUTING to urządzenie, które umożliwia obróbkę termiczną produktów mięsnych poprzez gotowanie ich w kąpieli wodnej. Przeznaczony jest do stosowania w produkcji żywności oraz w kuchniach stołówkowych do produkcji wyrobów przetworzonych termicznie. Proces technologiczny obróbki termicznej sterowany jest przez jednostkę mikroprocesorową, która pozwala na automatyczną realizację tego procesu zgodnie z wymaganiami użytkownika. Kocioł jest samonośną konstrukcją wykonaną ze stali nierdzewnej do użytku spożywczego. W zestawie wraz z kotłem 2 wózki do wychładzania gotowanego produktu .
Specyfikacja
Producent : Mauting
Model : VVM600.E
Typ : Kocioł warzelny
Wymiary : 1000 x 1250 x 1700 ( mm )
Pojemność : 600 l
Zasilanie : 400v 50Hz 3N
Moc : 28/52 kW
Wymiary wewnętrzne : 450 x 900 x 1400 ( Gł / Szer / Dł ) mm
Materiał : Stal nierdzewna, kwasoodporna