Grill Beer BGT 8
Parametry techniczne
| Kategoria | Używane maszyny masarskie |
| Podkategoria | Obróbka termiczna mięsa |
| Rodzaj | Grille |
| Wysokość | 1050 mm |
| Szerokość | 900 mm |
| Długość | 1000 mm |
| Zasilanie | Elektryczne: 400V 50Hz 3N |
| Moc całkowita | 8.2 kW |
| Główny materiał | Stal nierdzewna, kwasoodporna |
| Ilość komór | 1 szt |
| Ilość kurczaków | 21 szt |
| Maksymalna temperatura | 250 C |
Opis
Grill /rożen do pieczenia.
Urządzenie przeznaczone jest głównie do pieczenia kurczaków lecz możemy w nim przygotować także golonki lub szynki. Prezentowany model pomieści w komorze 21 szt. kurczaków. Przygotowane w nim mięso jest niezwykle soczyste i aromatyczne. Rożen jest niezbędny w lokalach gastronomicznych.
Urządzenie sterowane jest za pomocą panelu gdzie możemy dostosować wszelkie preferencje pieczenia produktu.
Specyfikacja:
Producent: BEER
Model: BGT 8
Typ: Gril / rożen
Wymiary: 1050 x 900 x 1000 ( mm )
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Moc: 8.2 kW
Max. Temperatura: 250 °C
Ilość kurczaków: 21 szt.
Materiał: Stal nierdzewna
Zapytaj o to urządzenie
