Formierka do burgerów Gaser R2000
Parametry techniczne
Kategoria | Używane maszyny masarskie |
Podkategoria | Obróbka mechaniczna mięsa |
Rodzaj | Formierki / Panierownice |
Wysokość | 1300 mm |
Szerokość | 850 mm |
Długość | 600 mm |
Opis
Automatyczna maszyna do hamburgerów R-2000
Specyfikacja :
-Możliwość podłączenia do dowolnej nadziewarki (średnica zewnętrzna wyjścia 30mm).
-Automatycznie układa celofan z obu stron i przycina go do kształtu hamburgera lub prosto .
-Produkuje od 50 do 75 hamburgerów na minutę, w zależności od szybkości wypełniacza i rodzaju mieszanki.
-Hamburgery mogą być okrągłe 108 mm lub owalne 122 x 90 mm .
-Waga hamburgera od 70 do 130 gramów (grubość można regulować za pomocą śruby).
-Wykorzystuje rolki celofanu (można spersonalizować).
-Praca pneumatyczna przy 6kg/cm2.
-Zużycie powietrza 100 litrów na minutę.
-Moc elektryczna 100 watów.
-Łatwe do czyszczenia.
-Wykonany ze stali nierdzewnej.
Zapytaj o to urządzenie