Piec konwekcyjno - parowy Hobart CSDUC 2012 LAE-KK

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy
Wysokość 1790 mm
Szerokość 900 mm
Długość 850 mm
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Moc całkowita 36 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Czas realizacji zamówienia dostępne na magazynie
Ilość komór 1 szt
Ilość półek GN 20 GN (530 mm x 325 mm)
Zasilanie Elektryczne
Maksymalna temperatura 300 C

Opis

Piec konwekcyjno - parowy HOBART jest niezbędny w wyposażeniu każdego zaplecza restauracyjnego. Piec pozwala na przygotowanie kliku potraw w jednym czasie co pozwala zaoszczędzić czas i zużycie energii. Piece HOBART cechuje wysoka wydajność i niezawodność. Prezentowany model zasilany jest elektrycznie łączną mocą 36 kW, posiada 20 półek GN co zwiększa jego produktywność i zakres zastosowania.
Piec jest wykonany ze stali nierdzewnej co zapewnia najwyższy stopień higieny i jakości wykonania. Łatwy w obsłudze za pomocą panelu kontrolnego gdzie programujemy cały proces.

Specyfikacja:

Producent: HOBART
Model : CSDUC 2012 LAE-KK
Typ: Piec konwekcyjno-parowy / piec do pizzy
Wymiary: 1790 x 900 x 850 ( mm )
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Moc: 36kW
Regulacja pary: Tak , od 5 - 50 %
Automatyczny odpowietrznik: Tak
Ilość półek GN: 20
Materiał: Stal nierdzewna

Zapytaj o to urządzenie