Podwójna linia do produkcji czekolady Sapal

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Linie
Rodzaj Linie

Opis

Przedmiotem sprzedaży jest podwójna linia do produkcji czekolady. Linie można rozdzielić .

I - Linia do produkcji czekoladek twardych

1.Zbiorniki na czekoladę
2.Zestaw rur transportowych
3.Temperówki do czekolady ze zbiornikami szt. 2
/czekolada mleczna i gorzka/
4.Tunel do podgrzewania form
5.Transporter do podawania form
6.Napełniarka form CARLE MONTARI
7.Tunel schładzania produktu
8.Maszyna do odwracania form i wybijania produktu na taśmę
9.Transporter do piętrowania form
10.Maszyna do liniowania produktu z 4 rzędów w 1
Wydajność linii: ok 35 tys/godz.


II – Linia do produkcji czekoladek twardych i z nadzieniem

1.Zbiorniki na czekoladę
2.Zestaw rur transportowych
3.Temperówki do czekolady ze zbiornikami szt. 2
4.Transporter z maszyną do zalewania form KNOBEL
5.Maszyna do dozowania dodatków np. mielonych orzechów
6.Tunel do wychładzania form
7.Maszyna do zalewania form MIP 275
8.Maszyna wibrująca z równiarką zalanych form
9.Tunel zawibrowania
10.Tunel wychładzania
11.Tunel odwracania i wybijania produktu
12.Detektor metalu LOMA
13.Transportery podające
14.Maszyna do przenoszenia tacek
15.Stoły liniujące produkt szt. 3
16.Maszyny zawijające pojedyncze czekoladki szt. 3
Wydajność linii do 120 tys./godz

Zapytaj o to urządzenie