Piec piekarniczy obrotowy Pekmont PPO-1e

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Piekarniki konwekcyjno - parowe / Piece do pizzy
Wysokość 2700 mm
Szerokość 1700 mm
Długość 2200 mm
Waga 1300 kg
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Wydajność 350 kg/h
Moc całkowita 56,2 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Ilość komór 1 szt
Wymiary wózka 1000 x 1000 x 2000 mm
Maksymalna temperatura 250 C

Opis

- Wymuszona cyrkulacja powietrza w układzie zamkniętym

- Powietrze ogrzewane maksymalnie do 250˚C

- Kontrolowana zmiana wilgotności powietrza ogrzewanego.

- W pełni automatyczne sterowanie przebiegiem procesów technologicznych

- Piec przystosowany do załadunku przy użyciu wózka o maksymalnych wymiarach zewnętrznych: 1000 x 1000 x 2000 (mm)

- Równomierność pieczenia zapewniona przez stały obrót wózka w kierunku przeciwnym do przepływu powierza

- Szyba w drzwiach oraz oświetlone wnętrze pieca umożliwia wizualne kontrolowanie przez obsługującego przebiegu procesu technologicznego

Zapytaj o to urządzenie