Kotleciarka Treif PUMA E / EB

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka mechaniczna mięsa
Rodzaj Krajalnice / Gilotyny do mięsa mrożonego
Wysokość 1450 mm
Szerokość 900 mm
Długość 2870 mm
Waga 300 kg
Zasilanie Elektryczne: 400V 50Hz 3N
Moc całkowita 3,5 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Czas realizacji zamówienia dostępne na magazynie
Wymiary komory 240 x 220 mm

Opis

Kotleciarka TREIF model PUMA E / EB jest idealnym połączaniem wydajności i precyzji w procesie produkcyjnym. Maszyna ta oferuje do 400 cięć na minutę. Urządzenie może kroić np: kotlety, steki, sznycle, boczek lub pieczeń mieloną, bekon a nawet sery w stanie świeżości. Treif tak zaprojektował urządzenie, aby było dość uniwersalne i radziło sobie z szeroką gamą produktów. Dynamiczny system cięcia DVS pozwala na czyste, jak i precyzyjne cięcie- równe plastry wg. ustawienia. Jak widzimy na zdjęciu poniżej maszyna ma także idealny chwytak produktu, który maksymalnie wykorzystuje cały produkt podczas cięcia. Kotleciarka kroi bez problemu produkty o temperaturze -4°C.

Specyfikacja:

Producent: TREIF
Model: PUMA E / EB
Typ: Kotleciarka / krajlanica
Wymiary: 1450 x 900x 2870 ( mm )
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Moc: 3.5 kW
Max. grubości odcinania: 0,5-250
Wydajność: do 400 kotletów / min
Przekrój komory: 240 x 220
Zastosowanie: do -4°C
Krojoenie: Produkty z kością lub bez kości
Waga: ok 300 kg

Zapytaj o to urządzenie