Blanszownik Herbort HL-N-1

Parametry techniczne

Kategoria Używane maszyny masarskie
Podkategoria Obróbka termiczna mięsa
Rodzaj Autoklawy / Blanszowniki
Wysokość 1900 mm
Szerokość 1600 mm
Długość 4200 mm
Zasilanie Parowe
Moc całkowita 150 kW
Główny materiał Stal nierdzewna, kwasoodporna
Typ blanszownika Ślimakowy

Opis

Urządzenie przeznaczone do blanszowania produktów warzywnych typu:
burak, marchew, seler czy ziemniak, a także grzybów typu pieczarka.

Specyfikacja:

Marka: HERBORT
Model: HL-N-1
Typ: ślimakowy
Zasilanie / nagrzewnica : parowa
Wymiary: 4200 x 1900 x 1600 mm ( dł / wys / szer )
Moc 160 kW
Ciśnienie: 3bar
Max. temperatura: 105°C
Wydajność: 1290 kg /h = 150kW
Temperatura parowania: -8 °C
Temperatura powietrza: -4 °C
Wysokość robocza spirali: 2550 mm
Wysokość dozowania: 1960 mm
Szerokość robocza spirali: 730 mm
Długość robocza spirali: 375,7 m
Moc spirali : 1 x 1,5kw
Liczba spiral: 2
Liczba dysz pary: 4
Liczba nagrzewnic: 2
Liczba chłodnic: 1
Liczba wentylatorów chłodzących: 12
Wykonany: Stal nierdzewna / kwasoodporna

Urządzenie bez sterownika

Zapytaj o to urządzenie